На Буковині пограбували іноземця

11.12.2019 22:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Двоє місцевих жителів скористалися неуважністю чоловіка й викрали кошти з сумки, яку потерпілий залишив у вбиральні на автозаправці. У правопорушників поліцейські вилучили речові докази.

37-річний житель сусідньої держави звернувся до поліції на спецлінію «102» та повідомив, що невідома особа викрала 370 євро з його сумки, яку він залишив у вбиральні на автозаправній станції в селі Магала.

На місці події оперативники Новоселицького відділення поліції опитали можливих очевидців злочину та проаналізували записи камер відеоспостереження. За результатами проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що грошима іноземця таємно заволоділи двоє жителів Магали, віком 18 і 23 роки. Під час спілкування з правоохоронцями зловмисники зізналися у скоєному.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews