Злочин проти довкілля викрила поліція на Вижниччині

13.12.2019 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Вижницького відділення поліції виявили водія, який незаконно перевозив понад 20 метрів кубічних лісодеревини. За таке правопорушення чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

12-го грудня під час патрулювання території обслуговування в селі Черешенька Вижницького району, екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив вантажний автомобіль марки «Урал-4320». Правоохоронці встановили, що 33-річний водій перевозив у причепі більше 30-ти колод деревини хвойної породи з документами сумнівного походження.

Транспортний засіб з вантажем поліцейські вилучили та помістили на територію Вижницького відділення поліції. Вирішується питання про накладення арешту на автомобіль та лісодеревину.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження вилученої деревини.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews