Групу серійних крадіїв затримали у Чернівцях

17.12.2019 09:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Уродженці Закавказзя здійснювали крадіжки у різних регіонах України.

Поліціянти затримали «на гарячому» двох чоловіків, причетних до серійних квартирних крадіжок. Ними виявилися раніше судимі уродженці однієї з країн Закавказзя, віком 30 і 31 рік, повідомляє  відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Поліцейські з’ясували: користуючись автомобілем, іноземці здійснювали крадіжки в різних регіонах України. Під час відсутності господарів «гастролери» вночі проникали до помешкань громадян за допомогою спеціальних засобів і таємно викрадали цінні речі. Після вчинення двох таких крадіжок у Чернівцях співробітники поліції затримали злодіїв.
 
Під час огляду автомобіля зловмисників, поліцейські виявили велику кількість викрадених речей: грошові кошти в національній та іноземній валюті,  ювелірні вироби, мобільні телефони, побутові речі та прикраси.
 
Речові докази правоохоронці вилучили.
 
Правопорушників затримано та оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
 

Наразі поліцейські перевіряють затриманих іноземців на причетність до скоєння інших крадіжок на території міста, області та інших регіонів України.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews