Злодії з Одещини обкрали квартири чернівчан

22.12.2019 14:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Приїхавши до Чернівців, троє жителів Одеської області проникали до помешкань городян і викрадали гроші й коштовності.  

Поліцейські вилучили у затриманих речові докази їх причетності до серійних крадіжок. Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

null

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що зловмисники їздили по різних областях України та обкрадали квартири громадян, підбираючи ключі до замків вхідних дверей.

null

До складу злочинної групи входили троє жителів Одещини, віком 36-48 років. Двоє з них раніше вже були судимі за вчинення майнових злочинів.

Оперативники УКР спільно із спецпідрозділом «КОРД» затримали злодіїв одразу після чергової крадіжки. Під час затримання поліцейські вилучили у правопорушників крадені речі та знаряддя скоєння злочину.

null

Затриманих поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до інших злочинів на території Буковини та інших регіонів України.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews