Каспрук проти перенатального центру у Чернівцях?

26.12.2019 18:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відкриття перинатального центру у Чернівцях питання пріоритетне, адже це дозволить рятувати тисячі дитячих життів.

Будівництво вже на завершальній стадії, але на завершення не вистачає коштів, які б мала надати держава.

Оскільки усі добре пам’ятають, що під час будівництва центру вже були часи коли два роки держава не надавала фінансування об’єкту, область вирішила завершити якнайшвидше будівництво власними силами, хоча з фінансами також проблема. Попри те, що об’єкт знаходиться на балансі області, міськрада вирішила допомогти заради такої доброї справи.

Під час сесії міської ради депутати прийняли рішення про виділення з міського бюджету 10 мільйонів гривень на добудову обласного перинатального центру. Хоча рішення далось не просто. Незважаючи, що на шальках терезів знаходяться дитячі життя, Олексій Каспрук вирішив і тут погратись у політику та виступив проти виділення коштів на добудову перинатального центру. Депутатам довелось долати супротив мера, щоб центр зміг запрацювати вже навесні.

Звісно, є нюанси у відносинах депутатів та мера, є проблеми з коштами і у міському бюджеті, але любий політик, розуміючи суть проблеми, наплював би на усі політичні війни і чвари заради дітей. 

Джерело: "Чернівці Таймс"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews