У Чернівцях водій з алкогольною інтоксикацією вчинив ДТП

27.12.2019 13:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці закликають водіїв не сідати за кермо напідпитку та не наражати на небезпеку себе й оточуючих.

Увечері 26 грудня по вулиці Південно-Кільцевій у Чернівцях сталося зіткнення двох автомобілів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановили, що водій автомобіля «Daewoo Sens» порушив не впорався з керуванням і допустив зіткнення з кросовером «Porsche Cayenne» під керуванням 38-річної жительки Сторожинецького району.

Внаслідок зіткнення травмувався 35-річний кермувальник легковика. Лікарі діагностували у нього закриту травму живота, садни голови та обличчя, а також алкогольну інтоксикацію.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясовування обставин ДТП призначено низку експертиз.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews