Жертви снігопаду: буковинські рятувальники надали допомогу 11 транспортним засобам

30.12.2019 11:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Впродовж минулої доби та сьогодні рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області надали допомогу водіям через ускладнення погодних умов на дорогах області.

Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомляє управління ДСНС у Чернівецькій області.

 

28 грудня до Служби порятунку звернувся водій мікроавтобуса Мерседес-Бенц. Рухаючись по дорозі у с. Валя Кузьміна Глибоцького району його автомобіль з’їхав у кювет, авто перекинулося на дах. Водій у цій автопригоді не травмувався. На допомогу водію було направлено працівників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

За допомогою спеціальної техніки автомобіль вдалося перевернути й поставити на колеса.

У с. Борівці Кіцманського району 29 грудня вранці зі слизької дороги у кювет з’їхав рейсовий автобус, який курсує за маршрутом Борівці-Чернівці. Рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань спецтранспортом відбуксирували автобус на проїжджу частину, звідки він самостійно продовжив рух. На момент автопригоди в автобусі пасажирів не було.

Також рятувальники залучалися для надання допомоги водіям у Заставнівському та Сторожинецькому районах.
Загалом було надано допомогу водіям 11 транспортних засобів. Для надання допомоги було залучено 7 одиниць спеціальної техніки та 20 чоловік особового складу Управління ДСНС України в Чернівецькій області.

null
Фото УДСНС

 

null
Фото УДСНС

 

null
Фото УДСНС

 

null
Фото УДСНС

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews