На Буковині підтримуватимуть розвиток власних проектів

31.12.2019 19:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У 2019 році обласна державна адміністрація спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва по Чернівецькій області реалізують програму часткового відшкодування відсоткових ставок за користування банківськими кредитами суб’єктам малого і середнього підприємництва для реалізації проєктів у пріоритетних напрямках розвитку області.

Так, у рамках реалізації заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки, проведено конкурсний відбір проєктів з метою часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації проєктів у пріоритетних напрямках розвитку області.

Компенсація надається на умовах конкурсного відбору суб’єктам малого і середнього підприємництва, які залучили протягом поточного або минулого бюджетного року, кредити у банківських установах терміном до трьох років у національній валюті на реалізацію проектів у пріоритетних напрямках розвитку області.

Компенсація надається в розмірі 100 відсотків облікової ставки Національного банку України, яка діяла на 1 січня 2019 бюджетного року, до 50 тисяч гривень одному суб'єкту підприємництва протягом одного бюджетного року.

За підсумками засідання конкурсної комісії надано відшкодування 9 суб’єктам малого і середнього підприємництва на загальну суму 330 тисяч гривень, які здійснюють діяльність у сфері:

  • сільськогосподарського виробництва;
  • оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини;
  • виробництва шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів;
  • надання послуг спеціалізованої медичної практики.

Суб’єкти підприємництва на реалізацію власних проєктів у рамках даної програми залучили 13 мільйонів гривень кредитних коштів.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews