Хто з чернівчан матиме пільги на проїзд у міському електротранспорті

01.01.2020 14:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях пропонують організувати нові правила для перевезення громадян пільгових категорій населення у громадському електротранспорті.

Як зазначається у проекті рішення виконавчого комітету Чернівецької міськради, у ратуші пропонують перевозити пасажирів-пільговиків на пільгових умовах виключно за наявності у них "Картки чернівчанина" для проведення безготівкового розрахунку.

Такі зміни можуть вступити в дію з 1 вересня 2020 року, в разі, якщо виконавчий комітет на своєму засіданні 30 січня ухвалить це рішення.

Також у проєкті рішення пропонується, щоб знижки (пільги) на проїзд у міському електричному транспорті з 1 вересня 2020 року для студентів, учнів професійно-технічних навчальних закладів, учнів шкіл почали діяти за наявності спеціальної транспортної студентської/учнівської картки для проведення безготівкового розрахунку.

Джерело: molbuk.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews