Нічна ДТП у Чернівцях: водій був у нетверезому стані (фото)

06.01.2020 08:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рівень алкоголю в крові кермувальника майже в чотири рази перевищив допустиму норму.

Сьогодні, 5-го січня, приблизно о 02:10 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим по вулиці Калинівській у Чернівцях. Правоохоронці встановили, що 27-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
null
Фото Нацполіція

Під час ДТП травмувався 27-річний пасажир іномарки. З травмою хребта потерпілого госпіталізовано до медичної установи. За результатами медичного освідування встановлено, що водій керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в крові кермувальника майже в чотири рази перевищив допустиму норму.

За фактом автопригоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясовування обставин ДТП призначено низку експертиз.

null
Фото Нацполіція

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews