На Буковині чоловік з пістолетом та ножем-катаною напав на людей

06.01.2020 10:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В ніч з 4-го на 5-те січня до поліції надійшло повідомлення про те, що в центрі селища міського типу Неполоківці Кіцманського району невідомий чоловік стріляє з пістолета. Порушник поранив двох односельців.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Житель Неполоківців травмував пістолетом двох односельців.

Правоохоронці з’ясували, що 40-річний місцевий житель наніс пістолетом тілесні ушкодження двом своїм односельцям, віком 28 і 41 рік. Одного з потерпілих зловмисник ударив рукояткою по голові, а іншому пострілом завдав рваної рани голови. Медики оглянули потерпілих і після надання допомоги відпустили додому.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нападника меч і стартовий пістолет калібру 9 мм з ознаками переробки ймовірно для відстрілу травматичних патронів, а також інші речові докази. Вилучене направлено на експертизу.

Затриманого поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За хуліганські дії із застосуванням зброї йому загрожує до семи років позбавлення волі.

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Співробітники поліції затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання оголошення затриманому про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

null
Фото Нацполіція

 

null
Фото Нацполіція

 

null
Фото Нацполіція



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews