Як працюють парки на Буковині?

21.01.2020 21:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Про господарювання на території національних природних парків «Вижницький», «Черемоський» та «Хотинський» ішлося під час наради під головуванням в. о. заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олексія Бойка. 

Зокрема, начальник управління екології та природних ресурсів Чернівецької ОДА Микола Білоконь та керівники парків говорили про необхідність упорядкування правовстановлюючих документів, за якими працюють заказники. 

Обговорювали також розширення національних парків. Так, 2020 року у лісгоспах області проводитимуть базове лісовпорядкування, тобто інвентаризацію та обстеження угідь. Лише після завершення цього процесу буде змога більш предметно говорити про території, які можна включити до заказників.

Згадали у ході наради про необхідність запровадження електронного обліку деревини під час господарської діяльності. Запрацювати він повинен уже з 1 лютого.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews