У Чернівцях підвищиться тариф на проїзд в громадському транспорті?

28.01.2020 07:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Міський голова Чернівців переконаний, що це необхідно.

- Реально треба підвищувати. Тролейбус уже по 6,40 грн. І ми бачимо, що з цим тарифом стан громадського транспорту все гірше і гірше. Так, буде конкурс, перевізник знає, що він на 3 чи на 5 років отримав маршрут. Є певний тариф. Він може планувати закупівлю нової техніки, лізинг і все решта. У лізинг ніхто не дасть нові автобуси, якщо договір буде на 3 місяці і необгрунтований тариф, - зазначив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

 

Сьогодні ж, на засіданні виконавчого комітету міської ради обговорять питання щодо підвищення вартості проїзду в тролейбусах Чернівців. Що ж стосується вартості проїзду в маршрутках, то вона поки не змінюється, адже Чернівецька міська рада повинна провести конкурс і укласти договори з перевізниками.

Рішення виконавчого комітету за 2017 рік говорить, що виконавчий комітет делегував усі повноваження по замовленню послуг з громадських перевезень, в тому числі, укладання, розривання та внесення змін до договорів департаменту житлово-комунального господарства. На сьогоднішній день чернівчани сідають у маршрутку і всі їдуть на свій страх і ризик, - додав Олексій Каспрук.

Джерело: "Погляд"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews