Роботу Управління Державного агентства рибного господарства у Чернівецькій області перевірять

29.01.2020 21:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За дорученням Сергія Осачука, до Державного агентства рибного господарства України скеровано лист із проханням створити робочу групу, яка оцінить діяльність держрибгоспу області.

Останнім часом у засобах масової інформації Буковини висвітлювалися питання щодо незаконного виловлювання риби та інших порушень законодавства у цій сфері. У публікаціях ішлося про можливу причетність до цього працівників Управління Державного агентства рибного господарства у Чернівецькій області. Для об’єктивності процесів та виключення будь-яких ризиків щодо можливих протиправних дій з боку посадових осіб (у разі встановлення причетних) існує необхідність перевірки фактів, оприлюднених у ЗМІ.

Як розповів заступник голови Чернівецької ОДА Олексій Бойко, передбачається, що робоча група перевірить наявну інформацію та надасть оцінку щодо відповідності займаним посадам усіх без виключення працівників рибохорони.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews