На Буковині сталися дві ДТП з потерпілими

31.01.2020 22:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Поблизу Рідківців водій «ВАЗ-21013» не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет. У Динівцях сталося зіткнення мікроавтобуса та легковика. Внаслідок автопригод постраждали двоє осіб.

Про травмування водія під час дорожньо-транспортної пригоди поліцію повідомив лікар швидкої медичної допомоги.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що на автодорозі за межами села Рідківці Новоселицького району 37-річний водій «ВАЗ-21013» не впорався із керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет з подальшим його перекиданням.

Під час автопригоди водій отримав струс головного мозку та забій внутрішніх органів.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інша автопригода сталася у селі Динівці. Попередньо правоохоронці встановили, що 57-річний водій «Mercedes-Benz Vito» під час виїзду з узбіччя на головну дорогу, не надав перевагу в русі попутному автомобілю «ВАЗ 2107» під керуванням 42-річного жителя села Ширівці. Водій легковика не встиг вчасно загальмувати та допустив зіткнення з мікроавтобусом.

Внаслідок зіткнення травмувалася пасажирка «ВАЗ 2107». Потерпілу доставлено до лікарні.

На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews