На Буковині захищатимуть інвесторів та підприємців

31.01.2020 23:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З метою забезпечення взаємодії органів державної влади у сфері захисту прав інвесторів, врегулювання та запобігання конфліктних ситуацій між суб’єктами підприємницької діяльності та контролюючими і правоохоронними органами, в області діє Міжвідомча робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, розв’язання конфліктних ситуацій між суб’єктами підприємницької діяльності та контролюючими і правоохоронними органами, яку утворено розпорядженням обласної державної адміністрації.

Основними завданнями Міжвідомчої робочої групи є реалізація на регіональному рівні комплексу заходів щодо захисту прав інвесторів, посилення протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, порушення земельного законодавства, недопущення виникнення конфліктних ситуацій між суб’єктами підприємницької діяльності та контролюючими і правоохоронними органами, забезпечення координації дій державних органів з вказаних питань, розгляд відповідних звернень на своїх засіданнях, тощо.

Питання забезпечення стабільного функціонування суб’єктів господарювання області знаходиться на постійному контролі обласної державної адміністрації. Відтак, в разі виникнення випадків порушення прав інвесторів, незаконного поглинання, захоплення підприємств, інших протиправних дій, звертатися до Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації   (вул.  М. Грушевського, 1, м. Чернівці, 58010, тел./факс: (0372) 55-32-53, 55-32-01, 55-31-52, електронна пошта: drr@bukoda.gov.uaindustry-bukoda@ukr.net).

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews