Чернівецька ОДА з румунськими партнерами готує проєкт із енергоефективності

11.02.2020 22:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Основні аспекти підготовки спільного проєкту обговорили під час зустрічі перший заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Ковалюк та радник офісу мера румунського міста Сірет Віорел Гаюра.  

Документ буде подано на третій конкурсний відбір проєктів у рамках Спільної операційної програми «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2014-2020».

Проєкт передбачає створення Центру з енергоефективності, розробку Стратегії енергоефективності Чернівецької області на період до 2030 року, а також утеплення ЗОШ Новоселицької ОТГ із застосуванням енергоефективних заходів.

Під час зустрічі сторони узгодили перелік необхідних документів, основних заходів та питань щодо бюджету, а також подальшу роботу щодо завершення підготовки проєкту.

Головний партнер проєкту – мерія міста Сірет (Сучавський повіт, Румунія), а з української сторони – Управління інфраструктури обласної державної адміністрації, Новоселицька ОТГ та Агенція регіонального розвитку Чернівецької області. 

Орієнтовна сума коштів, яка буде використана для фінансування реалізації заходів партнерами з Чернівецької області, складає 210 тисяч євро. Термін реалізації проєкту – 18 місяців.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews