Суд звільнив від покарання чоловіка, який побив чернівецьку патрульну

14.02.2020 13:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Суд звільнив чоловіка від відбування покарання з однорічним випробувальним терміном.

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 30-річного чернівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легкого тілесного ушкодження у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Так, у лютому минулого року, працівники патрульної поліції перебували по вул. Головна у м. Чернівці неподалік розважального закладу «Бартка», де виконували службове завдання з приводу отриманого повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Під час виконання даного завдання, поліцейська підійшла до обвинуваченого з метою його опитування, однак у ході спілкування чоловік наніс їй удар кулаком в обличчя, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

У ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро розкаявся. За скоєне суд призначив чоловікові покарання у виді одного року обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування покарання з однорічним випробувальним терміном. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews