Чернівецького стрілка заарештували (відео)

21.02.2020 23:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Нагадаємо, ввечері 20-го лютого під час суперечки з 22-річним жителем Чернівців, зловмисник пострілом поранив його у шию. Попри втечу нападника та намагання уникнути покарання за скоєне, співробітники Чернівецького відділу поліції швидко розшукали й затримали його.

За фактом нападу слідчі негайно розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували: погрожуючи зброєю, правопорушник вимагав у потерпілого гроші. У зв’язку з новими обставинами слідчі Чернівецького відділу поліції перекваліфікували кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

null
Фото: ГУ НП

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Підозрюваному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

 

Коментує: 1. Максим ЛОПАТІН  - оперуповноважений сектору кримінальної поліції Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області

2. Олександр КОМАРОВ – заступник начальника сектору кримінальної поліції Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews