На Буковині викрили підпільну зброярню

25.02.2020 09:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Майстерню з виготовлення та переробки зброї облаштував у себе вдома місцевий житель.

Під час обшуків поліція та СБУ вилучили відповідні інструменти й обладнання, а також зброю, запчастини до неї та набої.

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області спільно з працівниками територіальних підрозділів кіберполіції та Служби безпеки України задокументували протиправні дії 59-річного чернівчанина. Правоохоронці з’ясували, що чоловік виготовляв і переробляв зброю у підсобному приміщенні на території свого господарства.

null

Під час санкціонованого обшуку із залученням Слідчого управління, спецпідрозділу «КОРД», вибухотехнічної та кінологічної служб обласного управління Нацполіції, у порушника вилучено станки, інструменти, знаряддя для виготовлення та переробки зброї, а також предмети, схожі на зброю, запчастини до них і боєприпаси. Зокрема:

  • 7 пістолетів (у тому числі й невстановленого зразка);
  • 2 корпуси гвинтівок;
  • обріз рушниці невстановленого зразка;
  • комплектуючі до зброї різних видів;
  • набої різного калібру;
  • штик-ніж.

Усе вилучене направлено на експертизу. Наразі проводиться досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до вказаного злочину.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews