На Буковині незаконно перевозили деревину та піщано-гравійну суміш

27.02.2020 22:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Заставнівському та Новоселицькому районах правоохоронці задокументували незаконне перевезення деревини та піщано-гравійної суміші. А на Путильщині поліція викрила крадія хвойної деревини. За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження.

Під час забезпечення безпеки дорожнього руху на території села Малий Кучурів, екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив вантажівку «Камаз-55111» під керуванням 54-річного жителя району, який перевозив піщано-гравійну суміш.

Під час перевірки документів, водій надав поліцейським товарно-транспортну накладну сумнівного походження.

Правоохоронці одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила у порушника автомобіль із вантажем.

Аналогічний злочин задокументували поліцейські Новоселицького району.

В селі Маршинці правоохоронці зупинили автомобіль «САЗ», яким керував 28-річний Герцаївського району. У кузові вантажівки чоловік перевозив майже 13 кубометрів деревини бука без відповідних документів.

Ще одне правопорушення розкрили співробітники Путильського відділення поліції.

Про крадіжку хвойної деревини у поліцію повідомив співробітник лісового господарства, що в урочищі «Галицівка» Путильського району.

Поліцейські опитали заявника, оглянули навколишню територію та здійснили подворовий обхід господарств цього населеного пункту. Викрадену лісодеревину правоохоронці розшукали на території господарства 46-річного місцевого жителя та повернули лісництву.

За вказаними фактами слідчі розпочато кримінальні провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews