Буковинець залишив село без світла, бо спилив електроопору

29.02.2020 11:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівецькій області чоловік бензопилою спилив електроопору, суд зобов’язав його відшкодувати збитки компанії "Чернівціобленерго".

Як повідомляє molbuk.ua, про це йдеться у відповідному судовому вироку Сторожинецького районного суду.

У судовому документі йдеться, що обвинувачений ввечері 8 жовтня 2019 року, перебуваючи на вулиці Пушкіна в селищі Красноїльськ Сторожинецького району за допомогою бензопили "Grunhelm" спилив електроопору.Внаслідок цих дій опора впала на землю, при цьому обірвалися лінії електропередач.

Це призвело до відключення електропостачання в декількох будинках на цій вулиці і завдало збитків "Чернівціобленерго" на суму 4128 грн.

У судовому засіданні було встановлено, що між обвинуваченим і потерпілим була підписана угода про примирення. Також у вироку зазначається, що частину збитків обвинувачений уже компенсував.

Сторожинецький районний суд затвердив цю угоду, а також визнав винним обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.194-1 КК України.Крім того, суд зобов’язав стягнути із обвинуваченого штраф у розмірі 2550 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews