Буковинців просять бути толерантними та не порушувати конституційних прав інших громадян

05.03.2020 12:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Ситуаційний центр обласного управління Нацполіції цілодобово моніторить ситуацію щодо захворювання на COVID-19 на території обслуговування. Дії поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку та недопущення проявів цькування й дискримінації. Співробітники поліції готові реагувати на будь-які події, що можуть вплинути на безпеку громадян.

Поліція звертається до громадян з проханням зберігати спокій, не піддаватися безпідставній паніці та не поширювати неперевірену інформацію. Закликаємо всіх до максимальної правової культури та свідомості, толерантності і взаємодопомоги.

Наразі ситуація на території області залишається стабільною. Поліція має достатньо сил і засобів для забезпечення публічної безпеки та порядку. Поліцейські готові миттєво реагувати на будь-які спроби дестабілізації ситуації. За протиправні дії порушників буде притягнуто до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Всю необхідну інформацію про COVID-19 можна знайти на офіційному сайті за посиланням https://covid19.com.ua.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews