За фактами ДТП у Сторожинці й на Сокирянщині триває розслідування

05.03.2020 18:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Сокирянському районі внаслідок перекидання трактора загинув водій, а в Сторожинці в результаті автопригоди велосипедист отримав травми. За обома фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини цих подій.

Про смертельну ДТП, яка сталася в селі Грубно Сокирянського району, в поліцію повідомив лікар швидкої медичної допомоги. На місце автопригоди одразу виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Сокирянського відділення поліції.

Правоохоронці встановили, що 28-річний місцевий житель на території власного господарства рухався на міні-тракторі «Sibaura» та допустив його перекидання. Внаслідок автопригоди чоловіка придавило корпусом трактора. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася у місті Сторожинець.

56-річний водій автомобіля «Nissan X-Trail» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив наїзд на 71-річного велосипедиста.

У потерпілого медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану потиличної ділянки голови.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews