Восени ми вам все нагадаємо: Каспрук поспілкувався з чернівчанами

Чернівчани обурилися бездіяльністю міського голови.

07.03.2020 16:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чернівчани обурилися бездіяльністю міського голови.

Жителі будинку, де проживає чоловік в якого діагностували коронавірус, зібрались на протест. Люди обурювались, що дружину хворого не забрали на обсервацію, і вона перебуває в квартирі, і потенційно несе загрозу для мешканців під’їзду, - пише "Чернівецький промінь".

Згодом до них приїхав мер Каспрук, щоправда перебував у якомусь дивному стані, а пікетувальники відзначили, що від мера тхнуло алкоголем.

Люди були налаштовані радикально і висунули вимоги до мера забрати дружину хворого на обсервацію, у іншому випадку вони перекриють дорогу.

«Добре, я почув вас. Шини?», - запитав Каспрук мешканця під’їзду, іронічно глузуючи з їх протесту.

Згодом мер запевнив мешканців, що коронавірус не набагато небезпечніший за грип, запропонував не збиратись в купу та розійтись, зазначивши, що все нормально, чим викликав обурення присутніх чернівчан.

«Ну звичайно, для вас все нормально. Ви не робите навіть те, що Ви мусите і зобов’язані робити. Ми восени вам все нагадаємо», - зазначив один із чернівчан натякаючи на мерські вибори у жовтні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews