Зарізав дружину та задушив 1,5-річну доньку: жорстоке вбивство на Буковині (відео)

12.03.2020 19:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сиротами залишилися ще троє діток.

У Сторожинецькому районі чоловік 38-років зателефонував на лінію 102 та повідомив, що вбив свою дружину та малолітню доньку, 1,5 рочки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці з’ясували: перебуваючи в будинку за місцем проживання, чоловік сокирою зарубав 36-річну дружину та задушив 1,5 річну доньку. Чому так вчинив – пояснити не може. Зараз поліцейські оглядають місце події, опитують зловмисника і можливих свідків та очевидців злочину.
 
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками пунктів 1 та 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєння подвійного вбивства затриманому загрожує довічне позбавлення волі.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews