Буковина: рятувальники дезінфікують вокзали, ринки та вулиці

18.03.2020 20:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Увечері 17 березня та вранці 18 березня рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області разом із Національною поліцією здійснили заходи з дезінфекції у Новоселиці.

За допомогою пожежно-рятувальної техніки працівники Служби порятунку обробили спеціальним розчином основні вулиці районного центру.

На виконання протокольного рішення позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС із 7 березня підрозділи Управління ДСНС області спільно з працівниками Держпродспоживслужби проводять дезінфекційні заходи для профілактики інфекційних захворювань.

Станом на сьогодні, 18 березня, продезінфіковано 47 об’єктів: авто- та залізничні станції, ринки. До робіт від Служби порятунку області залучались 109 чоловік особового складу та 34 одиниці техніки.

Аби запобігти поширенню вірусних інфекцій серед населення, Служба порятунку закликає громадян дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, не нехтуючи застереженнями.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews