Буковину повністю ізолюють?

31.03.2020 18:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У разі ухвалення відповідного рішення Державною комісією, буде встановлено п’ять карантинних контрольно-пропускних постів.

У Чернівцях обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звернулась до Державної комісії з ТЕБ та НС із проханням встановити особливий режим обмеженого в’їзду та виїзду транспортних засобів в Чернівецькій області.

Про це йдеться у протоколі відповідного засідання обласної комісії, пише molbuk.ua

Як зазначається у документі, в Чернівецькій області, у разі ухвалення відповідного рішення Державною комісією, буде встановлено п’ять карантинних контрольно-пропускних постів – у місті Вижниця, в селі Оршівці Кіцманського району, у селі Звенячин Заставнівського району, в селі Атаки Хотинського району та в місті Новодністровську.


Зазначається, у разі ухвалення цього рішення, на цих блок-постах не пропускатимуть жодні транспортні засоби, за виключенням вантажного транспорту, транспорту підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність області, транспорту деяких органів влади, транспорту фізичних осіб, які проживають в області та повертаються до місця постійного проживання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews