За медичною допомогою через COVID-19 звернулися 326 буковинців

10.04.2020 16:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На Буковині зафіксовано 11 летальних випадків.
 
За медичною допомогою через COVID-19 на Буковині станом на 10 квітня звернулися 326 осіб. 198 із них лікуються у стаціонарах. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації.
 
У Чернівецькій міській лікарні №1 є троє хворих у реанімації. Двоє пацієнтів на кисневій дотації. У одного з них коронавірус підтверджено, але недужий має позитивну динаміку, його готуються перевести у відділення. Одна пацієнтка – на штучній вентиляції легень, у неї пневмонія та цукровий діабет.
 
Двоє пацієнтів у важкому стані із підтвердженим COVID-19 на апаратах штучної вентиляції легень перебувають у реанімації обласної лікарні. Ще четверо недужих – на кисневій дотації.
 
Двотижневе немовля із підозрою на коронавірус перебуває у реанімації обласної клінічної лікарні, стан малюка стабільний.

Також раніше у реанімаційному відділенні лікували новонародженого малюка із підозрою на COVID-19. Результати його тестів – негативні.
 
У реанімації Глибоцької центральної районної лікарні надають допомогу трьом хворим, усі вони на кисневій підтримці, стан – стабільно важкий.
 
Пацієнт у важкому стані на кисневій дотації є у реанімації Путильської центральної районної лікарні. Літній чоловік має підозру на коронавірус, а також онкологічне захворювання.
 
У інфекційному відділенні Хотинської центральної районної лікарні перебувають двоє пацієнтів із підтвердженою коронавірусною інфекцією. Вони на кисневій підтримці, стан їхній стабільний.
 
Пацієнтці у важкому стані надають допомогу у реанімації Новоселицької центральної районної лікарні. У неї підозрюють коронавірус, жінка під’єднана до апарату ШВЛ.
 
На Буковині зафіксовано 11 летальних випадків. У семи осіб було діагностовано COVID-19, у однієї особи підозру на коронавірус скасовано, на аналізи ще трьох наразі очікують.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews