У Чернівцях посеред вулиці зарізали чоловіка

18.04.2020 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Конфлікт між чоловіками стався під час розпиття спиртних напоїв.

Під час конфлікту 25-річний місцевий житель завдав удар ножем 46-річному жителю Чернівців. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці пригоди.

На місце події одразу виїхало керівництво ГУНП, співробітники Управління карного розшуку, роти поліції особливого призначення, експерти-криміналісти та слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що під час розпивання спиртних напоїв 25-річний місцевий житель наніс ножове поранення в ногу 46-річному чернівчанину, яке спричинило смерть потерпілого.

Співробітники роти поліції особливого призначення одразу виявили та затримали злочинця.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (Тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, - повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews