Буковина: За останню добу ще 87 інфікованих, усього – 1140

23.04.2020 14:57   Джерело: Голос Україна
Опубліковано : Новини Буковини

Лабораторний центр дослідив понад 300 зразків. Нині 47 хворих перебувають у важкому стані, 35 -- у реанімації. Лікарі борються за життя 5-річної дівчинки. Її підключено до апарату штучної вентиляції легень, стан дитинки важкий.

Також коронавірус лабораторно виявили у двох працівників патрульної служби. Вони лікуються амбулаторно, вдома, бо стан задовільний. У двох лікарнях Чернівців, призначених для хворих на COVID-19, закінчуються місця. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук. За його словами, у Першій міській лікарні за розрахунку один пацієнт в одній палаті максимально можливо розмістити до 80 хворих. Сьогодні там уже 67 осіб.

Міська лікарня № 4 у Садгорі, за словами Олексія Каспрука, готова прийняти 40 пацієнтів.  

При цьому у 167 медиків теж виявлено COVID-19. Двоє померли.

І все ж таки кількість буковинців, які лікуються від коронавірусу в медзакладах, удвічі менша від загальноукраїнського показника. Більшість уражених лікується удома.

"Кількість буковинців, які лікуються у медичних закладах, є вдвічі нижчою за середньостатистичний український показник. Переважна більшість хворих на коронавірус у нас успішно лікується вдома під наглядом лікарів", -- заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Україна  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз