Карантин можуть продовжити до літа: встановлено новий антирекорд випадків коронавірусу (Відео)

25.04.2020 10:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

За минулу добу в Чернівецькій області було зафіксовано новий антирекорд захворюваності на коронавірус – 109 осіб. Якщо так піде і далі, то є ризик продовження карантину аж до літа.

Про це під час свого вечірнього відеозвернення на Facebook заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, уточнивши, що всього з початку епідемії на Буковині заразилися 1308 осібЯк інформує "Obozrevatel", чиновник зазначив, що регіональний лабораторний центр всього за добу провів більше 200 аналізів на COVID-19. В результаті небезпечна інфекція підтвердилася більш ніж у половини пацієнтів.

"Я 23 квітня мав таку радість повідомити про зменшення вдвічі, сподіваючись, що це стабілізується, і вже будуть хоча б якісь натяки на те, що кількість нових виявлених випадків інфікування може спадати. Але, очевидно, що ще не час" , – сказав Осачук. Голова Чернівецької ОДА підкреслив, що нові випадки коронавірусу в області, швидше за все, пов'язані з порушенням громадянами карантину на Вербну неділю.- "Ви знаєте, що інкубаційний період цієї хвороби може бути до двох-трьох тижнів, тому потрібно бути готовими до того, що якщо ми не дотримуємося карантину, якщо ми виходимо в люди і спілкуємося з іншими, то всі ці обмеження можуть бути продовжені на довгий час, до травня місяця і навіть до літа", – попередив Осачук.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз