Вже 113 летальних випадків від коронавірусу зафіксовано у Чернівецькій області

20.05.2020 12:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За добу 5 нових смертей.

 
Відомо, що у міській лікарні №1 з підтвердженим коронавірусом помер 43-річний чернівчанин. Чоловіка було госпіталізовано з пневмонією, він мав рак легень.

Також, жителька Кіцманщини 1958 року народження хворіла на важку пневмонію, мала супутні хвороби - цукровий діабет та кардіосклероз. Пацієнтка Кіцманської ЦРЛ померла, коронавірус підтверджено.

У обласній лікарні Чернівців з підтвердженим діагнозом "коронавірус" помер чоловік з Вижниччини, 1962 року народження. Пацієнт мав хронічну хворобу нирок, був на гемодіалізі. Також хворів на пневмонію, кардіосклероз та стенокардію.

З хронічною хворобою нирок та на гемодіалізі був померлий чернівчанин 1976 року народження. Помер пацієнт у обласній лікарні з підозрою на COVID-19. Мав пневмонію.

Ще одна смерть у обласній лікарні - 61-річна жінка. Пацієнтка перебувала на штучній вентиляції легень. Серед супутніх хвороб - цукровий діабет. Була підозра на COVID-19

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 113.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews