У Чернівцях розпочнуть тестувати дітей на антитіла до SARS-CoV-2

11.06.2020 17:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дітей, які хворіли пневмонією в період жовтня 2019-лютого 2020 року, тестуватимуть на антитіла до коронавірусної інфекції.

Обстежувати дітей планують у міській дитячій поліклініці. Про це повідомляється на офіційній сторінці КНП «Міська дитяча поліклініка».

На нашому підприємстві КНП «Міська дитяча поліклініка», (Пр.Незалежності 109) планується проведення тестування імуноферментним методом на наявність або відсутність антитіл до COVID-19 (IgG, IgM) дітей, які перехворіли на пневмонію в період з жовтня 2019 року по лютий 2020 року, - йдеться у повідомленні. 

Батьків просять найближчим часом звернутись до лікарів – педіатрів чи сімейних лікарів, з якими вони уклали декларації, для уточнення списків та надання персональної згоди на тестування (забір крові з вени). Після уточнення списків лікарі попередять батьків про дату та час обстеження.

Зазначається, що тестування проводиться для того, щоб визначити, чи перехворіли діти на COVID-19, чи перебувають під впливом вірусу SARS COV -2. Забір матеріалу (кров з вени) та проведення тестування буде організовано на базі КНП «Міська дитяча поліклініка» за адресою Пр.Незалежності 109, з дотриманням санітарно - епідеміологічних норм карантину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews