Після паводку на Буковині люди досі залишаються без газопостачання

10.07.2020 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Паводок на Буковині пошкодив 35 газопроводів – це підземні та наземні мережі, а також газогін, що проходить через річку Черемош.

Через наслідки негоди чимало користувачів залишилися без газу. Коли абонентам відновлять газопостачання розпові у програмі "Після новин" на телеканалі "Чернівецький промінь" голова правління АТ «Чернівцігаз»  Віктор Горда.
 

Вже не один рік ми зіштовхуємо із тою проблемою, що у разі підняття гірських рік та великої кількості опадів ми отримуємо дуже серйозні проблеми щодо всієї інфраструктури. У цьому році майже 500 працівників у цілодобовому режимі виконували завдання щодо локалізації даної проблеми. На разі місто Чернівці повністю постачається природній газ, - розповідає Віктор Горда.


 
Також голова правління зазначає, що загалом проблеми були у Вижницькому районі: два зруйновані переходи через гірські річки один із цих переходів належить «Укрнацгазу» і коли буде відновлено, то це від них залежить, а це 6 населених пунктів – 3 тисячі 600 абонентів

 
 
В аварійному стані знаходиться перехід Джурів – Банилів – цей перехід належить державі, але ми його експлуатуємо. 9 населених пунктів відключені від водопостачання – це майже 2 тисячі 800 абонентів. Жодної копійки ми на даний момент не отримали, щоб відновити державне майно, - зазначає голова правління АТ "Чернівцігаз".
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews