У чернівчанина, який спричинив ДТП, зафіксували перевищення норми алкоголю в понад 12 разів

06.08.2020 06:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій стверджував, що не вживав алкоголь до моменту зіткнення, а от після – вживав.

У водія, який спричинив ДТП та стверджував, що він тверезий, зафіксували перевищення норми алкоголю в понад 12 разів

Виклик про чергову дорожньо-транспортну пригоду патрульні отримали вчора. Заявник повідомляв, що по вулиці Г. Майдану зіткнулись ВАЗ та Mercedes. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Чернівецької області.
 
Інспектори негайно вирушили на місце. Там поліцейські побачили вказані авто з характерними механічними пошкодженнями. Під час спілкування з винуватцем ДТП патрульні помітили, що у чоловіка присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич стверджував, що не вживав алкоголь до моменту зіткнення, а от після – вживав.
 
У присутності двох свідків громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат – 2.46 проміле.
 
Патрульні встановили, що під час руху водій транспортного засобу ВАЗ не був уважним, не врахував безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції в результаті допустив зіткнення з автомобілем Mercedes.
 

На чоловіка поліцейські склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. ч. 4 ст. 130 КУпАП (Вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп'яніння). Його транспортний засіб патрульні евакуювали на арештмайданчик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews