Буковинські прикордонники затримали студентів-нелегалів з Алжиру

15.08.2020 11:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

популярне


Затримані хотіли перетнути кордон з Румунією.

На Буковині прикордонники Чернівецького загону затримали групу нелегалів, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії.
 
П’ятьох іноземців, посеред лісу, неподалік кордону затримали військовослужбовці відділення «Нижні Петрівці» відділу прикордонної служби «Красноїльськ», у ніч проти 14 серпня.
 
В цьому охоронцям кордону допомогли колеги з оперативно-розшукових підрозділів, які завчасно надали інформацію про можливу появу іноземців. 
 
Затриманими виявилися 5 громадян Алжиру, принаймні так стало відомо з їх слів, адже чоловіки, вік яких не перевищує 25 років, документи приховали на момент затримання. Пізніше з’ясувалося, що 4 іноземці мали дійсні посвідки на проживання на території України та навчалися в одному з вишів столиці.
 

Усіх правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після повної їх ідентифікації, іноземці будуть притягнені до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews