Масове отруєння на Сторожинеччині: постраждали шестеро дітей

05.09.2020 22:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Внаслідок харчового отруєння постраждали 9 осіб. Усі вони є членами однієї родини. Серед постраждалих – шестеро неповнолітніх.

Сьогодні, 5 вересня, до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до приймального відділення Сторожинецької районної лікарні звернулися троє дорослих і шестеро дітей з харчовим отруєнням.

Співробітники поліції встановили, що постраждалі є жителями села Зруб-Комарівці, віком від 3 місяців до 53 років. Зі слів потерпілих, причиною їхнього стану можуть бути протерміновані продукти харчування. Наразі всі вони перебувають в лікарні під наглядом медичних працівників. Стан постраждалих задовільний, загрози життю немає.

Слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews