На Буковині затримали осіб, які за хабарі допомагали юнакам уникнути армії

05.11.2020 11:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

24-річний житель Глибоцького району отримував від призовників гроші та передавав їх 56-річному члену військово-лікарської комісії військового комісаріату.

Співробітники Слідчого управління ГУНП спільно з СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону задокументували факт вимагання та одержання хабаря групою осіб за сприяння в ухиленні від проходження військової служби. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці з’ясували, що 24-річний житель Глибоцького району отримував від призовників гроші та передавав їх 56-річному члену військово-лікарської комісії одного із військових комісаріатів.
 
3 листопада, після передачі неправомірної вигоди у розмірі 3 тисячі доларів США правоохоронці затримали посередника в порядку статті Кримінального процесуального кодексу України. 
 

Наразі поліція проводить невідкладні слідчі дії у кримінальному провадженні та вирішує питання повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 
 
Співробітники поліції перевіряють інших осіб на причетність до вказаного правопорушення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews