Один з районних підрозділів УДМС в Чернівецькій області припинив свою роботу через COVID-19

07.11.2020 13:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
З 6 листопада у Кельменецькому РВ УДМС тимчасово припинено надання адміністративних послуг.
 
Звертаємо увагу буковинців на зміни у режимі роботи Кельменецького РВ УДМС у Чернівецькій області, запроваджені у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації та виявленням випадків інфікування COVD-19 серед працівників терпідрозділу. Про це повідомляє Управління ДМС у Чернівецькій області.

З 6 листопада у Кельменецькому РВ УДМС у Чернівецькій області, розташованому за адресою: смт Кельменці, вул. Чорновола, 1 тимчасово припинено надання адміністративних послуг. Водночас у підрозділі тимчасово призупинено роботу електронного сервісу «Електронна черга».
 
Видача раніше оформлених документів здійснюватиметься у вівторок, середу та четвер з 09.00 до 13.00 з обов’язковим дотриманням усіх санітарних вимог.
З питань оформлення документів мешканці Кельменецького району можуть звертатися до ближчих територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області – Хотинського та Сокирянського РВ.
 
Про відновлення роботи районного структурного підрозділу буде повідомлено додатково. Слідкуйте за оновленнями нашої інформації на сторінці УДМС у Чернівецькій областіу мережі «Фейсбук» та на сайті ДМС України.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews