На Буковині внаслідок ДТП травмувалася малолітня дівчина

09.11.2020 09:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Внаслідок перекидання автомобіля травмувалися дві пасажирки.
 
8 листопада до поліції надійшло повідомлення з Кельменецької центральної районної лікарні про те, що до медиків по допомогу звернулися двоє жительок села Зелена з тілесними ушкодженнями.

Для з’ясування причин і обставин травмування потерпілих, до медичного закладу виїхала слідчо-оперативна група Кельменецького відділу поліції. Правоохоронці опитали дівчат і встановили, що вони отримали травми внаслідок ДТП на автодорозі між селами Зелена та Подвір’ївка. Поліцейські з’ясували, що 20-річний водій автомобіля «ВАЗ» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив перекидання транспортного засобу.

Під час автопригоди травмувалися пасажирки, віком 13 і 19 років. У молодшої потерпілої медики попередньо діагностували перелом кисті руки, в старшої – забій поперекового відділу хребта.

Слідчі Кельменецького відділу поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews