На буковинському кордоні затримали неповнолітнього пачкаря з 20 пакунками з цигарками

26.11.2020 11:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У 20 пакунках знаходилося 9950 пачок сигарет марки «Марбл», а затриманий чоловік, якому лише 17 років, є мешканцем райцентру Путила.

Протидія прикордонників незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів триває. Чергову незаконну оборудку вдалося припинити прикордонникам Чернівецького загону, які завдяки реалізації оперативної інформації виявили партію тютюнових виробів.
 
За задумом контрабандистів, сигарети мали бути доправлені до сусідньої Румунії. Проте, пізнього вечора прикордонним нарядом відділу «Селятин» було виявлено місце накопичення тютюнових виробів та одну особу. Про це повідомляє Чернівецький прикордонний загін.
 
Помітивши охоронців держрубежу невідомий вдався до втечі, але після попереджувального пострілу вгору вирішив зупинитися та був затриманий. Як було встановлено згодом, в 20 пакунках знаходилося 9950 пачок сигарет марки «Марбл», а затриманий чоловік, якому лише 17 років, є мешканцем райцентру Путила.
 

Правопорушника, та сигарети доставлено до прикордонного підрозділу. На чоловіка складено адміністративно-процесуальні документи по притягненню до відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП, справу скеровано до суду. Тютюнові вироби встановленим порядком будуть передані співробітникам ДФС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews