Буковинця, який зарізав охоронця монастиря, лікуватимуть у психіатричній лікарні

23.12.2020 21:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Обвинувачений був послушником монастиря, за результатами експертизи він страждає хронічним психічним захворюванням.

За процесуального керівництва Кіцманської місцевої прокуратури Садгірським районним судом м. Чернівці задоволено клопотання щодо застосування до 40-річного жителя села Припруття Новоселицького району примусових заходів медичного характеру, а саме госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Чоловіку інкриміновано вчинення замаху на вбивство (ч.3 cт. 15, ч. 1 cт.115 KK України). Під час судового розгляду встановлено, що наприкінці червня 2016 року, перебуваючи на території Свято-Успенського чоловічого монастиря, чоловік на ґрунті неприязних відносин з 48-річним охоронцем монастиря, наніс йому декілька ножових поранень. Потерпілому вдалось втекти.
 

До вчинення вказаного правопорушення, обвинувачений був послушником монастиря. За результатами висновків судово-психіатричної експертизи він страждає хронічним психічним захворюванням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews