У Чернівцях на смерть збили жінку

05.01.2021 10:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінку госпіталізували, через тиждень її стан погіршився і вона померла в лікарні 2 січня.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 грудня минулого року приблизно о 18 годині на вулиці Сторожинецькій у Чернівцях. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 41-річний водій автомобіля «Opel Vivaro» допустив наїзд на 43-річну чернівчанку, яка разом з неповнолітньою донькою переходила дорогу по пішохідному переходу.
 
Медики доставили жінку з ознаками струсу головного мозку до лікарні для огляду і надання допомоги. Під час перебування в медичному закладі стан потерпілої через тиждень погіршився і 2 січня вона померла.
 
Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Поліцейські вилучили автомобіль правопорушника, його водійське посвідчення та призначили в кримінальному провадженні низку експертиз.
 

Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідками чи очевидцями вказаної події, з проханням допомогти у встановленні всіх обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди. Якщо вам відома будь-яка інформація, що допоможе у проведенні об’єктивного розслідування – повідомте, будь-ласка, на спецлінію «102» або за номерами телефону (066) 606-36-44, (096) 844-16-37.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews