Десятка депутатів від Михайлішина і Продана досі не зареєстрована

20.02.2021 20:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Незважаючи на позитивне рішення ЦВК, яка ухвалила рішення про реєстрацію новими депутатами міськради десятьох представників "Команди Михайлішина" та "Рідного міста", вони досі не можуть брати участь у сесіях Чернівецької міської ради.

Новий склад Чернівецької міської територіальної виборчої комісії не може зібратися на засідання через відсутність кворуму. Голова ТВК Василь Тимків. повідомив журналістці Галині Єреміці, що попри все вони змушені були викликати правоохоронців для того, щоб ті зафіксували неможливість проведення засідання ТВК:

- Ми не маємо ключів, і не маємо доступу до робочих кабінетів, сейфів. Крім того, поліцію викликали, щоб визначити неправомірність дій керівництва попереднього складу ТВК щодо непередачі цих речей і матеріалів.

Голова ТВК висловив сподівання, що на початку наступного тижня таки вдасться зареєструвати нових депутатів, щоби вони могли взяти участь у наступній сесії 25 лютого.


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews