Депутат міської ради про обшуки: «Негідники нас не зупинять!»

Фірму Сергія Гринюка обшукувало біля 30-ти осіб із спецтехнікою

22.02.2021 15:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Представник «Єдиної альтернативи» у міській раді Сергій Гринюк через соцмережу звернувся до чернівчан з роз’ясненнями щодо обшуків на підприємствах групи «Гріко» та підприємствах його колег.

«Почалася ця історія ще влітку, коли ми стали потужною командою на місцевих виборах, - заявив Сергій Гринюк. - Спочатку були погрози та залякування. А вже згодом, за вказівкою “куратора”, за 30 хвилин за підписом прокурора області відкрили шість кримінальних проваджень лише щодо членів команди “Єдиної Альтернативи”. Упродовж останніх місяців залякування продовжувалися. Ми не відмовимось від своїх обіцянок перед чернівчанами та продовжимо наводити лад у нашому місті. І нарешті правоохоронці пішли ва-банк з обшуками. День цинічно обрали напередодні вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Цим самим показуючи своє істинне нутро і призначення. Знову скажуть, що то збіг.

Тільки до мене на фірму приїхало близько трьох десятків осіб проводити обшуки. На автівках із якоюсь спеціальною технікою. І я, як бізнесмен, рахую, скільки ж це грошей, а саме наших із вами податків, іде на такі задоволення приватних забаганок! Як наслідок - нічого не знайшли. Логічно. Бо наша компанія вже більше 25 років на ринку, і ми турбуємося про свою репутацію.

Щось у нашій державі і далі йде не так. Ті, хто повинен боротися зі злочинністю, прикривають її. Та ще й мають частку з того, працюючи на цю злочинність!

Зрозуміло, що в таке нездорове середовище залучати інвесторів неможливо. Як і неможливо зупинити відтік людей, які шукають кращого життя, виїжджаючи за кордон.

Я не хочу і не буду залишатися осторонь і чекати, поки нас знищать. Я не хочу їхати зі своєї країни. Тому об’єднався з такими ж однодумцями, аби змінити ту систему, яка наразі у нас є. Нас багато. І такі дії окремих негідників нас не зупинять.

Я щиро вдячний колегам, партнерам, активним небайдужим містянам, котрі вболівають за нас. Я вдячний представникам інших партій за розуміння та підтримку. Я знаю, що в силових структурах є багато чесних і порядних людей, які теж давно хотіли би змін і все для цього роблять. Тож згуртуймося у цей непростий, але дуже знаковий для нашого міста час, і разом здолаємо цю нечисть, що роками паразитувала на наших із вами ресурсах!»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews