Для розширення Центрального кладовища викуплять кілька гектарів землі

27.02.2021 22:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На черговій сесії міської ради депутати проголосували за викуп для суспільних потреб 6 земельних ділянок, які межують із Центральним кладовищем поблизу села Годилів. Затверджено вартість викупу. За найбільшу з переліку ділянку площею 0,4187 га планують сплатити 58 тисяч гривень.

Усі ділянки досі використовувалися для ведення сільськогосподарського виробництва.

Організацію виконання цього рішення доручено директорам департаментів житлово-комунального господарства, містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради та начальнику юридичного управління міської ради.

- Ми всі розуміємо, що кладовище буде розростатися і далі потрібно буде його розширювати, - каже секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради  Сергій Добржанський. - Ситуація складна, адже земля насправді закінчилася. Якщо дивитися по карті, там навколо залишилися тільки паї, за які хочуть чималі гроші. Що ж стосується Годилова, то там усі землі уже роздали під забудову, або забудовані, тому у той бік кладовище розширити неможливо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews