Чернівецький гурт Monopolia взяв участь у музичній битві в Тернополі

28.02.2021 02:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Гурт Monopolia взяв участь у зйомках нового телепроєкту каналу "Тернопіль 1" "Музичні війни". 12 гуртів змагаються  за головний приз – запис на студії альбому авторських пісень. Для Тернополя це перше музичне телешоу такого формату.

Гурти, які пройшли відбір і беруть участь у війнах, щотижня зїжджаються у ветеранську піцерію “Партизано”. Саме на цій сцені вони діляться творчістю. Головні умови для учасників – авторська україномовна музика та живе виконання.

Співорганізатор проєкту “Музичні війни” Назар Сарабун зауважує, що основні критерії оцінювання учасників – актуальність, артистичність і власний стиль.

Оцінює ж виступи професійне журі, склад якого змінюється у кожному випуску.

У фінал пройде тільки три групи, які змагатимуться за два головних призи: запис альбому і виступ на одному з відомих українських музичних фестивалів.

Перший випуск проєкту «Музичні війни» глядачі телеканалу «Тернопіль1» зможуть побачити вже 28 лютого.

Судячи з реакції публіки та коментарів журі, у "Монополії" є чималі шанси поборотися за високі місця. Не так давно гурт відзначив своє 6-річчя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews