Мешканці сіл Коровії та Чорнівки можуть отримати довідки у Чернівцях

28.02.2021 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Згідно з розпорядженням Чернівецького міського голови Романа Клічука відділ ведення реєстру територіальної громади міста Чернівців Чернівецької міської ради до закінчення реорганізації Коровійської сільської ради та Чорнівської сільської ради  буде здійснювати оформлення і видачу мешканцям сіл Коровії та Чорнівки деяких довідок.

Це довідки про реєстрацію місця проживання особи (за формою згідно з додатком 13 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 р. № 207). про склад осіб, місце проживання яких зареєстроване в житловому приміщенні/будинку. Згідно з розпорядженням, довідки оформлювати за заявою особи на підставі відомостей і документів підготовлених та наданих до відділу ведення реєстру територіальної громади міста Чернівців Чернівецької міської ради діловодами Коровійської сільської ради та Чорнівської сільської ради.

Відділ ведення реєстру територіальної громади міста Чернівців знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7 (ЦНАП).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews