У пожежі в житловому будинку в Новоселиці загинув 60-річний чоловік

02.03.2021 11:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На першому поверсі житлового будинку у Новоселиці ввечері 1 березня сталося загоряння.  60-річний господар проживав в квартирі сам. Пожежу помітили сусіди вже тоді, коли з приміщення йшов густий дим та зателефонували на спецлінію «101». На той час площа пожежі склала  20 кв.м.

На місце події прибули рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини м. Новоселиця. Під час ліквідації пожежі вони виявили тіло власника будинку без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, врятувати життя людини не було змоги. Рятувальники ліквідували пожежу в квартирі та попередили загрозу перекидання вогню на поруч розташовані житлові кімнати. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу до центральної районної лікарні Новоселиці. Причина пожежі встановлюється. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews